Data od: 2015-10-02 do: 2023-01-13
DATA: 13 STYCZNIA 2023 r.
GODZINA: 18:30
MIEJSCE: Restauracja Dwóch Świętych
Heaven on the table to kolacja degustacyjna, na której zaprezentują się znani i cenieni szefowie kuchni:
Grzegorz Krupa - Szef kuchni Plater by Okrasa w Warszawie
Krzysztof Małocha - Szef kuchni w Heron Live Hotel w Siennej.
Kolacja składa się z dziewięciu kompozycji kulinarnych, do których
wino i inne alkohole dobierze Sommelier - Dawid Migacz z Hotelu Małopolanka&SPA.
Na talerzach zostaną zaprezentowane produkty najwyższej jakości, które w wielu przypadkach dostępne tylko w najlepszych restauracjach na świecie.
Aby wynieść potrawę na wyżyny smakowe, rekomendacja sommeliera nie może być inna, niż tylko win z najlepszych apelacji i producentów danego kraju.
Zapraszamy!
13.01.2023 r. o godz. 18.30 | 490zł za osobę
Data od: 2016-05-20 do: 2025-05-06
. więcej
Data od: 2016-05-27 do: 2025-05-10
. więcej
Data od: 2016-05-27 do: 2025-05-10
. więcej
Data od: 2016-05-27 do: 2025-05-10
. więcej
Data od: 2016-05-29 do: 2025-05-12
, więcej
Data od: 2016-05-29 do: 2025-05-12
. więcej
Data od: 2016-05-30 do: 2025-05-15
. więcej
Data od: 2016-05-30 do: 2025-05-15
. więcej
Data od: 2016-06-02 do: 2025-05-20
. więcej
Data od: 2016-06-05 do: 2025-05-24
. więcej